REEE-TV 2020

Rollend Engels Erfgoed Evenement - 4 oktober 2020

U bent bij het item REEE-TV. Onder dit item zullen periodiek door REEE-TV korte films geplaatst worden. Bijvoorbeeld van een deelnemer die iets vertelt over zijn Engelse auto of een sponsor die iets vertelt over zijn/haar bedrijf. Of een impressie of vooruitblik op relevante evenementen.  Bent u ook geïnteresseerd om over uw bedrijf of over uw Engelse auto iets te vertellen (of iets anders) neem dan via het contactformulier (zie deze website) contact op met de Stichting REEE.

De REEE-TV films staan ook op REEE Facebook.

INFORMATIE 8e REEE OP ZONDAG 4 OKTOBER 2020

Dit jaar kunnen ivm de met Corona maatregelen maximaal 125 Engelse auto’s meerijden. Zie info over de start-, lunch-, en finishlocatie dit jaar met toergebied Midden Nederland.
Begin september worden alle deelnemers nader geïnformeerd.
www.reee.nl

REEE GB 2020 NU IN 2021 VAN 2 – 7 JUNI.

Vorige week zou de REEE GB 2020 zijn geweest. Door Corona kon het dit jaar niet doorgaan. De routeboeken lagen al klaar. Maar blijven nog een jaartje wachten in de kast.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij in 2021. Zie op de website www.reee.nl alle informatie en bekijk de REEE-TV promo

 

 

DE STICHTING REEE STAAT NIET STIL IN CORONA TIJD

Onze specialist binnen het REEE team, Hermen Pol, bekend van de Car badges o.a. heeft een REEE speld ontworpen. De REEE speld, als het REEE logo,  is in een beperkte oplage gemaakt, in de originele kleuren van het REEE logo. De doorsnee is 30 mm.

De speld is verchroomd en de oppervlakte is hard geëmailleerd in kleur. Bevestiging in 2 uitvoeringen A= pinbevestiging en B= met veiligheidsspeld. Zie de foto’s.

Uitvoering A of B kost per stuk €10,00 inclusief verzendkosten binnen Nederland. Nadat het bedrag op de REEE rekening is ontvangen, wordt de speld naar u verzonden. Indien u meerdere spelden wilt vraag dan de totaaalprijs ivm lagere verzendkosten.

REEE bankrekeningnummer: NL39INGB0007157045 t.n.v. Stichting REEE.
Gaarne daarbij vermelden: REEE speld uitvoering A of B.

Vermeld daarbij uw naam en het volledige adres voor verzending.
Stuur tevens ook een e-mail naar: penningmeester@reee.nl
In deze email graag ook de hierboven gevraagde gegevens vermelden, dus ook of u uitvoering A of B wilt!

LE MANS CLASSIC 2020 IS AFGELAST NU IN 2021

Door corona gaat Le Mans Classic 2020 niet door. REEE-TV neemt u mee in de tijd. 65 jaar geleden was er een onzettend ongeluk met een Mercedes en vele doden. De veiligheid is nu beter. We laten u ook diverse beelden van afgelopen jaren Le Mans Classic zien.

Pim Amelsbeek – REEE-TV – montage

 

IN 2013 WERD DE 1e REEE GEREDEN

Wie had in 2013 kunnen bedenken dat we nu in een Corona tijdperk zouden leven wereldwijd…

Zie voor de gehele tekst REEE Facebook. Of meldt u aan om op de hoogte te blijven.

JAN LAMMERS (autocoureur) RIJDT MET DHC EEN AUSTIN HEALEY DE LE MANS CLASSIC 2020

De 3 drivers die de Le Mans Classic 2020 met een Austin Healey rijden zijn Jan Lammers, Jaap Sinke en Jetze Visser beide van Dutch Healey Competitions.

MG INFORMATIE- ONDERDELENDAG 2020 IN HOUTEN