Informatie

Rollend Engels Erfgoed Evenement - 6 oktober 2019

INFORMATIE

7e REEE op zondag 6 OKTOBER 2019 (inmiddels is er een wachtlijst!)

De REEE-rit zal de Randstad dit jaar geheel mijden. De start is bij kasteel Ophemert in de Betuwe. De finish is in Asperen nabij Leerdam. Het zijn beide goed bereikbare locaties. De ontvangst bij het kasteel is vanaf 9:15 uur. De start zal vanaf ca.10:30 uur plaatsvinden.

De REEE-rit zal om ca. 15:30 uur ten einde zijn, waarna er traditiegetrouw gelegenheid zal zijn om na te genieten met een drankje en een hapje. De totale lengte van de route zal zo’n 110 km bedragen.

De lunch zal dit jaar iets anders van opzet zijn. Graag zullen wij u hiermee verrassen.

Op zowel de start- als de finishlocatie zijn er mogelijkheden voor overnachting.

Kijk daarvoor op: www.kasteelophemert.nl of www.schildkamp.nl

Let op VOL=VOL bij 140 deelnemers! De wachtlijst is nu geopend!

VRIJSTELLING VOOR GESCHORSTE AUTO’S.

Het evenement valt onder de zgn. evenementenregeling. De Stichting REEE zal geschorste autos aanmelden bij de Belastingdienst. Geef dan uw kenteken op bij de aanmelding (zie inschrijfformulier).

REEE-GB. Rollend Engels Erfgoed terug naar de wortels….Trip naar Engeland mei 2020. Om een indruk te krijgen zie: LEKKER TOEREN

Meer informatie over dit eenmalige meerdaagse evenement kunt u vinden onder de REEE-GB banner op de homepage of gebruik deze link:REEE-GB 2020 

TERUGBLIK REEE 2018

De 6e REEE startte in 2018 bij het unieke Louwman Museum in Den Haag met zo’n 135 deelnemers. Het eindpunt was bij van der Kooi Sportcars in Houten.  Ook in 2018 weer veel positieve reacties van deelnemers ontvangen via Facebook en anders, zie de website.

FOTO’S EN FILM

Tijdens de 6e REEE 2018 zijn er foto’s gemaakt en er is gefilmd. Bent u deelnemer geweest en heeft u bezwaar dat foto’s of film op de REEE website (of anders) komt laat het de Stichting REEE dan schriftelijk weten via het contactformulier. Foto’s en film staan onder het item Media en REEE-TV. Heeft u foto’s of films gemaakt stuur deze dan naar de Stichting REEE.