Informatie

Rollend Engels Erfgoed Evenement - 6 oktober 2019

INFORMATIE

7e REEE op zondag 6 OKTOBER 2019 (inmiddels is er een wachtlijst!)

De REEE-rit zal de Randstad dit jaar geheel mijden. De start is bij kasteel Ophemert in de Betuwe.

De lunchstop maken we dit jaar bij Rondel Restauraties in Wadenoijen. Dit bedrijf sponsort de lunch. Als het weer het toelaat zal de lunch worden genuttigd op het buitenterrein van Rondel Restauraties, met natuurlijk een prachtig uitzicht over de deelnemende oldtimers. Deze lunch wordt gecombineerd met een rondleiding door de werkplaats, waar uitleg wordt gegeven over de werkwijze en de toekomstvisie van Rondel Restauraties waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Met 30 jaar passie en ervaring is dit bedrijf, gevestigd in Wadenoijen en Asperen, uitgegroeid tot een zeer allround restauratiebedrijf, met een grote voorliefde voor de Engelse klassieker!

De route is bepaald en is zo’n 110 km totaal. Het gebied leent zich voor heerlijk toeren.

De finish is bij De Schildkamp in Asperen, dicht bij Leerdam.

De ontvangst bij het kasteel Ophemert (Dreef 2, 4061BL Ophemert) is vanaf 9:00 uur. De start zal vanaf ca.10:30 uur plaatsvinden.

De REEE-rit zal om ca. 15:45 uur ten einde zijn, waarna er traditiegetrouw gelegenheid zal zijn om na te genieten met een drankje en een hapje. De totale lengte van de route zal zo’n 110 km bedragen.

Op zowel de start- als de finishlocatie zijn er mogelijkheden voor overnachting.

DAG INFORMATIE IN DEELD: klik hier

Kijk daarvoor op: www.kasteelophemert.nl of www.schildkamp.nl

VRIJSTELLING VOOR GESCHORSTE AUTO’S.

Het evenement valt onder de zgn. evenementenregeling. Er zijn echter dit jaar geen geschorste voertuigen ingeschreven.

REEE-GB. Rollend Engels Erfgoed terug naar de wortels….Trip naar Engeland mei 2020. Om een indruk te krijgen. LEKKER TOEREN: klik hier

Meer informatie over dit eenmalige meerdaagse evenement kunt u vinden onder de REEE-GB banner op de homepage of gebruik deze link: REEE-GB 2020: klik hier

TERUGBLIK REEE 2018

De 6e REEE startte in 2018 bij het unieke Louwman Museum in Den Haag met zo’n 135 deelnemers. Het eindpunt was bij van der Kooi Sportcars in Houten.  Ook in 2018 weer veel positieve reacties van deelnemers ontvangen via Facebook en anders, zie de website.

FOTO’S EN FILM

Tijdens de 6e REEE 2018 zijn er foto’s gemaakt en er is gefilmd.  Foto’s en film staan onder het item Media en REEE-TV.