Informatie

Rollend Engels Erfgoed Evenement - 6 oktober 2019

INFORMATIE

TERUGBLIK REEE 2018

Succesvol verlopen! De 6e REEE startte dit jaar bij het unieke Louwman Museum in Den Haag met 140 deelnemers. De gezamenlijke lunch was in Bodegraven bij La Place.

Het eindpunt was bij van der Kooi Sportcars in Houten. En was sponsor dit jaar met een goed verzorgde ontvangst. De Servicewagen van Van der Kooi Sportscars reed dit jaar mee om deelnemers met pech te helpen.

REACTIES DEELNEMERS

Ook in 2018 weer zeer veel positieve reacties van deelnemers ontvangen via Facebook en anders, zie de website.

VOLGENDE REEE OP 6 OKTOBER 2019

Opgeven voor de 7e REEE 2019 is nog niet mogelijk. U kunt wel via het “CONTACT FORMULIER” op deze website aangeven dat u in ieder geval geïnformeerd wilt worden via een nieuwsbrief.

Begin 2019 ontvangen alle deelnemers van voorgaande jaren, en geïnteresseerden, een nieuwsbrief als uw email bij de Stichting REEE bekend is. Let op VOL=VOL bij 140 deelnemers!

ALTIJD VRIJSTELLING VOOR GESCHORSTE AUTO’S.

Het evenement valt onder de zgn. evenementenregeling. De Stichting REEE zal geschorste autos aanmelden bij de Belastingdienst. Geef dan uw kenteken op bij de aanmelding (zie inschrijfformulier).

FOTO’S EN FILM

Tijdens de 6e REEE 2018 zijn er foto’s gemaakt en er is gefilmd. Bent u deelnemer geweest en heeft u bezwaar dat foto’s of film op de REEE website (of anders) komt laat het de Stichting REEE dan schriftelijk weten via het contactformulier. Foto’s en film staan onder het item Media en REEE-TV.