Informatie

Rollend Engels Erfgoed Evenement - 6 oktober 2019

INFORMATIE

7e REEE op zondag 6 OKTOBER 2019

Aan de REEE hebben dit jaar 112 equipes meegedaan. Er waren voorafgaand een aantal afzeggingen en de regenachtige condities hebben er voor gezorgd dat een aantal auto’s de stalling niet hebben verlaten.  Het was geen gunstige dag om optimaal te toeren. De startlocatie Kasteel Ophemert was een goede keuze. Geen grote zalen, maar iedereen vond zijn eigen hoekje in dit compacte kasteel. De routes werden evengoed als zeer mooi gekwalificeerd.

De lunchstop was dit jaar bij Rondel Restauraties in Wadenoijen. Deze lunch werd gecombineerd met het verkrijgen van een indruk van de werkplaats en het werkpakket. Er was genoeg te zien. In het “museum” (auto’s, vooral Rovers met een verhaal) kon worden gekeken en het Minidome was ook vertegenwoordig met een standje vol modellen. Ook allemaal Engels. Het grasveld was door de intensieve regenval lastig te bereiden. We hebben er voor gekozen om ook auto’s op de Lingedijk te parkeren.

De finish bij De Schildkamp in Asperen, dicht bij Leerdam. Een prima ontvangstruimte en nog teruggeblikt op de dag. De foto’s van onderweg (autopics.nl) werden getoond.

REEE Serviceauto

Van der Kooi Sportscars serviceauto was t/m de lunch aanwezig. Bij 1 probleem is ondersteuning verleend.  In de middag stond Rondel standby, maar daar is geen beroep op gedaan.

AFZEGGING

Bij afzegging vanaf 3 weken van te voren krijgt u 2/3 van het inschrijfgeld terug. Bij afzegging in de 7 dagen voorafgaand aan de rit kunnen we i.v.m reeds gemaakte kosten geen inschrijfgeld terugstorten. U kunt in beide gevallen wel het routeboek en het rallyschildje toegestuurd krijgen.

DAG INFORMATIE IN BEELD: klik hier

VRIJSTELLING VOOR GESCHORSTE AUTO’S.

Het evenement valt onder de zgn. evenementenregeling. Er zijn echter dit jaar geen geschorste voertuigen ingeschreven.

REEE-GB 2020

Rollend Engels Erfgoed terug naar de wortels….Trip naar Engeland 3 – 8 juni 2020. Om een indruk te krijgen. LEKKER TOEREN: klik hier

Meer informatie over dit eenmalige meerdaagse evenement kunt u vinden onder de REEE-GB banner op de homepage of gebruik deze link: REEE-GB 2020: klik hier

KORTE TERUGBLIK 7e REEE 2019

De 7e REEE startte in 2019 bij het unieke kasteel Ophemert te Ophemert. Zie verder info verslag van de dag. Dit jaar wat minder deelnemers, maar met de organisatie mee toch nog veel! We rijden met Engelse auto’s de toepasselijke Engelse gezegde voor deze rit: “It was raining Cat and Dogs”. Al met al viel de regen mee, na de rit veel erger. Ook in 2019 weer veel positieve reacties van deelnemers ontvangen via Facebook en anders, zie de website.

FOTO’S , FILMS EN REACTIE VAN DEELNEMERS

Tijdens de 7e REEE 2019 zijn er foto’s gemaakt en ook gefilmd. Foto’s en film staan zsm onder het item Media en REEE-TV op de website, Facebook en anders. Ook veel reacties van de deelnemers op o.a de website en via FaceBook. Stichting REEE gaat er vanuit dat u geen bezwaar heeft dat deze geplaatst zijn, laat het ons anders weten.